Hij komt, ben jij er klaar voor?

Inschrijving geopend. Bestel je startkaart via de site.

Bestel online

De Noorder Rondrittenis sinds jaar en dag een begrip in Groningen en omstreken. Deze Groninger Natuurijsklassieker is sinds 8 januari 1940 maar liefst 11 keer verreden. »

Nieuws

Tweets

10/28

Jacob Cleveringa benoemd tot erelid

jacob

Tijdens de Algemene Jaarvergadering heeft Jacob Cleveringa afscheid genomen als bestuurslid van onze vereniging. Jacob is op 27 oktober 1994 in het bestuur benoemd en had als taak alle werkzaamheden die in Baflo moesten worden verricht te coordineren. Hij heeft dat altijd met grote inzet gedaan. Na 3 jaren in het bestuur te hebben gezeten kon Jacob in januari 1997 vol aan de bak om de tocht van 1997 in Baflo in goede banen te leiden. Hij bekende gisteren het nog nooit zo druk te hebben gehad als toen. Op het moment van zijn aftreden heeft Jacob 22 jaren deel uitgemaakt van het bestuur.

Voor zijn langdurig bestuurslidmaatschap en zijn verdiensten voor de vereniging is Jacob tijdens de vergadering benoemd tot erelid van de ijsvereniging Noorder Rondritten.

Informatie toerschaatsen

Op de website van de KNSB vind u alle informatie met betrekking tot toerschaatsen zoals: tips uitrusting en veiligheid, wat heb je nodig om een een georganiseerde toertocht deel te kunnen nemen. Ook kun je hier tijdens een ijsperiode de kalender voor toertochten vinden.
Verengingen kunnen ook op deze site handreikingen en documenten vinden met betrekking tot het organiseren van toertochten.

Ga naar de toerinformatie